Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

e consulta la meva salut

Desde hace unos meses ya está funcionado para toda Cataluña una nueva aplicación denominada e-consulta incluida dentro de La Meva Salut. El primer cop els demanarà instalar laccés però després sempre serà directe.

La Meva Salut Atencio Primaria
La Meva Salut Atencio Primaria

Llevo dias con la e-consulta desactivada temporalmente y me quede a media hablando con la doctora de cabecera.

. És un projecte del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La Meva Salut LMS és un espai digital personal de consulta i de relació que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i daltres serveis. Un cop tingueu laccés només heu danar a Tràmits i Serveis i allà trobareu una icona de Sarrià Vallvidrera i Les Planes. Dades incorrectes Recuperar la contrasenya Sollicitar alta.

Los resultados analíticos no aparecen en La meva salut. Enero 20 2022 a las 957 am. 93 259 44 22 - 93 259 44 11. Edifici Pedraforca i Edifici Montseny.

31 Activación del módulo de e-consulta de Atención Primaria Vallcarca-Sant Gervasi Pasos para activarlo. Consultar les visites programades. La Meva Salut és un espai digital personal de consulta i relació que posa a labast dels ciutadans -de forma segura i confidencial- informació rellevant de salut generada als centres assistencials públics de Catalunya com ara el pla de medicació vigent les vacunes administrades els diagnòstics els informes clínics els resultats. Las contraseñas en La Meva Salut tienen una vigencia de 1 año.

CANAL YOUTUBE CÓMO LLEGAR. La Meva Salut LMS es un espacio digital personal de consulta y de relación que permite a la ciudadanía disponer de su información personal de salud y otros servicios. Durant la crisi sanitària provocada pel coronavirus SARS-CoV és possible donar-se dalta de manera extraordinària a La Meva Salut. Per acceder a este servicio es necesario activar primero el módulo de e-consulta.

E-consulta La Meva Salut ofrece la posibilidad de hacer consultas electrónicas a sus profesionals de salud y pedir atenciones telefónicas. Informació sobre la. Vegeu més informació a canalsalutgencatcat. Continguts estacionals de primavera.

La e-consulta es una aplicación de mensajería entre el ciudadano y sus profesionales de la salud de referencia de momento médico de familia y enfermera pero en el futuro será ampliado a ginecología. E-CONSULTA a LA MEVA SALUT. Només haureu dacceptar i ja accedireu al portal que permet contactar directament amb el seu. Comunicar-te amb els professionals sanitaris i fer consultes sobre temes de salut que no requereixin atenció presencial o urgent.

A La Meva Salut hi pots trobar informació que consta a la teva història clínica compartida fruit de latenció sanitària rebuda en els centres. Durante la crisis sanitaria provocada por el coronavirus SARS-CoV es posible darse de alta de manera extraordinaria en La Meva Salut. Todavía estoy esperando que aparezca el resultado de. Es un proyecto del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

La Meva Salut On The App Store
La Meva Salut On The App Store
2
2
La Meva Salut On The App Store
La Meva Salut On The App Store
Quiero Acceder A La Meva Salut Gencat Cat
Quiero Acceder A La Meva Salut Gencat Cat
La Meva Salut E Consulta Video Salut
La Meva Salut E Consulta Video Salut

Posting Komentar untuk "e consulta la meva salut"